DHTML Menu by Milonic
 
 
 
 
 
 

 

Snel, kleur, kleine oplage….. dan naar Grafia Printservice !!

Eén van de nieuwste ontwikkelingen binnen de grafische industrie: digitaal drukwerk,
of in fraai Engels: 'Printing-On-Demand'. "Wat houdt dat nu precies in dat digitaal drukken?" is de vaak gestelde vraag.
De simpelste voorstelling is uw eigen computer met uw printer, alleen in dit geval een printer van uitzonderlijk hoge kwaliteit. Vanuit de computer maakt u uw documenten gereed voor afdrukken en stuurt deze dan naar de printer.

Deze werkwijze is vergelijkbaar met digitaal drukken. Vanaf onze computers zenden wij de digitale documenten (óf vervaardigd door onze ontwerpafdeling óf door u aangeleverd) naar onze digitale offsetpers. Zonder tussenkomst van litho's en offsetplaten kunnen de documenten in een kwaliteit vergelijkbaar met offsetdruk geprint worden.

Met een nieuwe ontwikkeling óók nieuwe toepassingen!
Met de komst van digitaal drukken, waarbij geen voorbereidende werkzaamheden (zoals litho's maken, monteren en offsetplaten belichten) noodzakelijk zijn, is kleurendrukwerk in kleine oplagen betaalbaar geworden.

Digitaal vervaardigd drukwerk kan ook bijzonder snel geleverd worden, vaak al binnen 24-uur!
Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om snel in kleine oplage een aantal folders,  brochures, visitekaartjes, etc. te drukken voor als u morgen naar de beurs moet, een open-huis organiseert of een belangrijke meeting heeft...

U ziet: er gaat weer een hele nieuwe wereld open met deze digitale techniek!